Varför välja Ren Framtid?

Kvalitetspolicy
Våra tjänster ska uppfylla kundens önskemål och förväntningar. Nöjda kunder är en förutsättning för fortsatt samarbete. Vi vill att våra nöjda kunder ska bli en referens för fortsatta affärer. Vi gör regelbundet utvärderingar och anstränger oss för att säkerställa en hög kvalité Vi lovar att vara tillgängliga, snabba samt lyhörda och flexibla för kundernas önskemål.

 

Personlig kontakt
Vi presenterar den som ska städa och en arbetsledare från företaget.Vid det första mötet görs en skräddarsydd uppdragsbeskrivning för er städning tillsammans med Er. Efter första städningen tar arbetsledaren kontakt med er för att stämma av resultatet.

Trygghet
Vi har ansvarsförsäkring, kontrollerad personal i polisens register, vi kan lämna referenser på den som ska arbeta hos Er.

Lämna över till oss
Vårt mål är att du ska kunna lämna er städning i våra händer och att du inte ska behöva bekymra dig, vi löser problemen åt er. Vårt mål är att det bara ska flyta på och du känna att det är rent och välstädat på avtalad dag/tid.

Hos oss får du råd och hjälp.
Vi syr i hop helhetslösningar för företag och privatpersoner. Vi hjälper er med upplägg och förslag över hur städningen ska läggas upp.

Erfaren personal
Vår personal har lång erfarenhet av städning. Vi utbildar all vår personal och ny personal få gå med en erfaren städledare första tiden. Vi betalar avtalsenlig lön, vår personal är försäkrad av oss när dom är ute hos Er.

Kvalitetskontroller
Vi gör utskick (enkätsvar) till våra kunder för att utvärdera vårt arbete med kontinuitet. Vi försöker ständigt förbättra vårt arbete genom att ha en bra kommunikation med vår personal och våra kunder.

Kvalitetsgaranti
Vi lämnar en nöjd kund garanti på våra utförda arbeten. Om ni av någon anledning inte skulle vara nöjd med utfört arbete kontaktar ni oss.

Flexibilitet
Vi vill att alla våra kunder ska känna sig lika viktiga, oavsett storlek, och veta att utan er finns inte vi. Vi försöker att alltid lösa saker på det bästa och smidigaste sättet för Er.

Miljövänliga
Vi tar ansvar för miljön både när det gäller transporter och städprodukter. Vi använder så lite kemikalier som möjligt när vi städar, Vi råder våra kunder att använda miljövänliga städprodukter.